Във връзка с терористичните атаки на украинските въоръжени сили Русия

...
Във връзка с терористичните атаки на украинските въоръжени сили Русия
Коментари Харесай

Захарова: Предупреждаваме САЩ, ЕС и контролирания от тях Киев, че си играят с огън

Във връзка с терористичните офанзиви на украинските въоръжени сили Русия предизвестява Съединени американски щати и Европейски Съюз, както и следения от тях Киев, че си играят с огъня, Москва няма да остави без отговор похищенията на нейна територия. Това се споделя в коментар на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестява ТАСС.

" На 16 и 17 май киевският неонацистки режим направи опит за поредна масирана офанзива благодарение на безпилотни летателни апарати от авиационен вид и безпилотни катери против Крим, Краснодарския край и други съветски райони.(...) Още един път желаеме недвусмислено да предупредим Вашингтон, Лондон, Брюксел, други западни столици, както и Киев, който те управляват, че си играят с огъня. Русия няма да остави без отговор сходни похищения на своя територия “, сподели дипломатът.

Захарова акцентира, че зад тези безчовечен офанзиви със западно оръжие ясно се обрисува профилът на американските и английските куратори на режима на украинския президент Володимир Зеленски.

„ Те освен му доставят все по-далекобойни ракети и тежки оръжия, само че също по този начин дават зелена светлина за тяхното потребление против Русия, като по този метод способстват за по-нататъшното ескалиране на спора, наподобява, че Бандеровската клика е повярвала в своята безотговорност на фона на неотдавнашното увеличение на пътуванията на западни емисари до Киев “, сподели Мария Захарова.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР