Централният блокировач на шампиона Хебър (Пазарджик) Николай Николов гостува специално

...
Централният блокировач на шампиона Хебър (Пазарджик) Николай Николов гостува специално
Коментари Харесай

Николай Николов пред Sportal.bg: Темата Национален отбор за мен е доста болезнена

Централният блокировач на първенеца Хебър (Пазарджик) Николай Николов гостува особено във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

В него 36-годишният волейболист приказва за националния тим на България.

“Ако се случи да имам диалог с Пламен Константинов и бъда поканен в националния тим, тогава ще разберете. Сега не мога да ви отговоря, тъй като за мен националния тим не е на дневен ред. Имам поради... спомняте си по какъв начин аз завърших с националния тим. Имахме един треньор, Силвано Пранди се споделя, който реши в един миг, че 5 или 6 индивида от националния тим, които са били там 10 години и са дали доста, просто по този начин не му трябват. Направи си опит, видя се опитът. Не споделям, че е поради нашето неявяване, само че може и да е било, отново това са единствено хипотези, тъй като няма по какъв начин да се върнем и да променим събитията, опитът се оказа извънредно несполучлив. Така че, тематиката " Национален тим " за мен е много... мъчителна, по този начин ще я нарека. И до ден сегашен горчилката в мен е останала, може би ще остане още много дълго време ”, особено във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

“От тук нататък за в бъдеще... ние не сме първа младост. За мен това нещо, което се прави, да се връщат хора по на 37-38 и не знам си на какъв брой години, какъв е смисълът. Аз това желая да попитам? Колко ще поиграеш в националния тим? Година-две… Да, Олимпийските игри са прелестно нещо, хубаво е да се класираш, само че има и късмет да не ги изиграеш, тъй като може годинките ти да са в повечко. Което не пречи да окажеш помощ, да! Много хора могат да ме схванат погрешно. Въпросът е подобен, че имаше хора, които можеха в избран миг да оказват помощ да се класираме на тези Олимпийски игри, които минаха, а те бяха освободени, по този начин ще го нарека, макар че аз го споделям по различен метод - изпратени да си вървят у дома просто. Дали бяха неуместни и аз не знам какви, само че там не бяха спортно-технически факторите, там бяха напълно други, няма значение. И пропуснахме една Олимпиада, на която аз считам отговорно, че в действителност можехме да сме. Цяла България видя, че с единият крайник, че и вторият беше там съвсем, само че... се спънахме. Така че, ето това е жалкото… ”, добави Николай Николов пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР