Цените на имотите във Варна продължават да растат, видя Varna24.bg.

...
Цените на имотите във Варна продължават да растат, видя Varna24.bg.
Коментари Харесай

Апартамент във Варна по-скъп от къща на плажа в Гърция

Цените на парцелите във Варна не престават да порастват, видя Varna24.bg. Преди няколко дни известна компания за недвижими парцели пусна на пазара лускозно жилище с рекордна цена. Пентхаузът се намира в кв. " Бриз " и коства 515 хиляди евро.

Имотът е със застроена повърхност 250,70 кв.м (293,51 кв.м с общите части) и заема целия финален, четвърти етаж от постройката. От всяка стая се открива прелестна гледка към града и морето. Многостайният апартамент се продава необзаведен.

В тухлената постройка ще има единствено 10 жилището. Всички жилища имат свои неповторими характерности и несравним дух на комфорт. Панорамно остъкляване, самостоятелни оформления, тераси и мезонети - цялата идея на комплекса е предопределена да размие линията сред индивида и природата.

Изобилието от зони за отдих на територията, ще ви разреши да се насладите изцяло на спокойствието и тишината, забравяйки за шумния град. Добре развитата инфраструктура с заведения за хранене, търговски центрове и фитнес клубове ще ви обезпечи свободното време, без да се постанова да пътувате надалеч от вкъщи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР