Цената на Биткойн (BTC) достигна нов месечен връх от $27,500

...
Цената на Биткойн (BTC) достигна нов месечен връх от $27,500
Коментари Харесай

Биткойн миньорите разпродават токени за десетки милиони след срещата на Фед

Цената на Биткойн (BTC) доближи нов месечен връх от $27,500 на 19 септември, откакто Федералният запас на Съединени американски щати публично разгласи пауза в повишението на лихвените проценти.

Данните от веригата изследват по какъв начин Биткойн трейдърите биха могли да реагират на решението на миньорите бързо да разпродадат BTC на стойност $93 милиона след неотдавнашното съвещание на Фед.

Миньорите на Биткойн ( BTC ) се възползваха от неотдавнашното ценово рали, с цел да осъществят известна облага след срещата на Фед на 20 септември. Тъй като цената на Биткойн се върна под $27,000, вложителите на пазарите на деривати върху BTC наподобява ще трансформират тактиката си за търговия.

Цената на Биткойн стигна до равнището при $27,500 за първи път през септември, откакто Фед разгласи пауза на лихвените проценти във вторник. Данните от веригата разкриват, че миньорите на Биткойн са се възползвали от това ценово рали, с цел да осъществят известна облага.

Според данни от CryptoQuant, когато на 19 септември BTC мина границата при $27,000, миньорите на Биткойн са държали в запасите си 1,844,854 BTC. Но едвам 72 часа по-късно те са продали 3,495 BTC, намалявайки кумулативните си салда до 1,841,350 милиона BTC.

Резервите на миньорите наблюдават балансите на депозитите в адресите на крипто портфейли, свързани с приети миньори и майнинг пулове за рандеман на Биткойн. Когато се съпостави с настоящите пазарни цени от $26,700, спадът от 3,495 BTC значи, че миньорите са разтоварили монети на стойност $93 милиона след срещата на Фед.

Забележително е, че графиката нагоре илюстрира, че миньорите са били в режим на трупане от началото на месеца. Те са почнали да продават едвам откакто цената на BTC е достигнала границата от $27,000. Огромната ликвидация на миньорите изхвърли от релси ралито на Биткойн, защото в петък цените се върнаха под $26,500.

Последните трендове в данните на пазарите на Биткойн деривати допускат, че това е завъртяло краткосрочната инерция в интерес на мечките.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР