Целувките изискват майсторство, за да са наистина приятни. Когато нещо в

...
Целувките изискват майсторство, за да са наистина приятни.
Когато нещо в
Коментари Харесай

Пазете се от тези грешки в целувките, които ги правят неприятни

Целувките изискват майсторство, с цел да са в действителност приятни.
Когато нещо в техниката за целуване куца, цялостното прекарване става неприятно. Има някои отблъскващи неща, които вършат целувките не изключително положително прекарване, може даже да отблъсне колегата ви. 
Кои са грешките в целувките, които ги вършат неприятни?

Лош мирис
Първото и най-важно е дъхът. Когато имате неприятен мирис, това в действителност може да е съществено отблъскващо за индивида, с който се целувате. Старайте се да поддържате добра хигиена на устната празнина, а в случай че имате здравословен проблем – решете го допустимо най-скоро. 

Прекалено количество слюнка
Когото и да попитате за това дали обича да го лигавят ще ви отговори с един и същи отговор – не. Прекаленото количество слюнка прави целувките в действителност неприятни, даже отблъскващи. 

Осезаемо дишане
Дори дъхът ви да е безукорен откъм аромат, неговото натрапчиво чувство от колегата ви може да е огромен проблем. Силното и учестено поемане и издишване в лицето на другия е доста неприятно. Ако имате този табиет, пробвайте се да го изкорените. 

Лоша техника с езика
Целувките допускат присъединяване на езика. То обаче би трябвало да е доста внимателно и премерено. Ако навирате езика си в гърлото на колегата си или го въртите като центрофуга на пералня, това не би се харесало на всеки. Тази техника може да е била съвременна в гимназията, само че зрелите сътрудници избират палавост и задявка с езика, вместо натрапчивото му пъхане в устата. 

Съобразявайте се с ритъма на колегата си
За да извършите целувките в действителност незабравими и разпалващи, обръщайте внимание на ритъма на колегата си. Съобразявайте се с този фактор, с цел да сте в синхрон, а не непрекъснато да изпитвате дискомфорт от несъответствието посред ви. Бъдете повече психолог в тази игра. 

Внимавайте със зъбите
Удрянето на зъбите може да се случи първоначално, когато не познавате добре колегата си, превъзбудени сте и не знаете какво да очаквате. Но в случай че това се повтаря непрекъснато – имате проблем. Внимавайте с внезапното нахлуване в устата на другия, с цел да избегнете неприятното удряне на зъбите. 

Хапане, гризане на устните
За някои сътрудници това може да е възбуждащо, за други отблъскващо. Следете реакциите на индивида, с който сте сега и нещо по-важно – постоянно внимавайте със силата, която прилагате при гризване на устните на другия. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР