Целта на Възраждане е да управлява самостоятелно България. Кой Ви

...
Целта на Възраждане е да управлява самостоятелно България. Кой Ви
Коментари Харесай

Костадинов: Скоро ще управляваме самостоятелно. Правителство сега ще има по желание на американското посолство |

" Целта на " Възраждане " е да ръководи независимо България. Кой Ви сподели, че не е допустимо? "

Така водачът на новата националистическа партия в Народното събрание Костадин Костадинов отговори на въпрос дали би подкрепил държавно управление, основано в границите на 47-мия парламент.

Според него е действителна опцията " Възраждане " скоро да ръководи независимо поради образеца с " Продължаваме промяната " - обединението, която се зароди единствено за няколко месеца. " Нашата поддръжка ще продължава да пораства, до момента в който не станем първа политическа мощ ", съобщи той в изявление за Нова телевизия.

Костадинов по този начин и не отговори непосредствено би ли влезнал в коалиция в този момент. В друго изявление, пред bTV, той съобщи, че би подкрепил държавно управление, което анулира всички ограничаващи ограничения.

" Всички ние страдаме еднообразно от рестриктивните мерки, наложени от държавното управление на Радев, които продължаваха наложените от държавното управление на Бойко Борисов ", разяснява още той.

Според него партията му не е спечелила с помощта на анти-Ковид говоренето.

" Аз считам, че държавно управление ще има, тъй като такова е желанието на американското посолство, което управлява политическите процеси у нас. Кабинет ще има, само че извънредно слаб, тъй като ще го сплоти непознатият напън ", каза ръководителят на " Възраждане ".

Лидерът на „ Възраждане ” се разгласи и срещу проекта за въвеждането на еврото.

" Непоискана поддръжка не се дава ", каза той в отговор на въпрос кого партията му би подкрепила на втория тур на президентските избори. Според него " Възраждане " би почнала диалози, като ще упорства за " нормализация и отпадане на зелените документи и отпадане на натиска за насилствена имунизация ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР