Целта на Русия е да е обкръжи Киев и да

...
Целта на Русия е да е обкръжи Киев и да
Коментари Харесай

Емил Спахийски: Русия иска да свали украинското правителство

" Целта на Русия е да е обкръжи Киев и да предизвика капитулация на украинското държавно управление. Одеса я чака ориста на падналите градове ", това съобщи пред NOVA NEWS журналистът Емил Спахийски.

По думите му все още само Одеса не е под сериозен напън, само че упованията са това да се случи и градът да последва ориста на Мариупол и Харков.

„ Стремежът е да се обкръжи Киев. Това, което не виждаме, макар пропагандата от двете страни, са действителните бойни дейности. Освен това се поразява цялата инфраструктура, нo в западната част на страната съвсем няма удари. Това единствено потвърждава тезата, че борбата е и с цел да се затвори Черно море”, изясни той.

Според Спахийски съветската войска се концентрира към стратегически украински центрове.

" Не е изключено и завладяването и на други електроцентрали ", добави той.

„ Путин стигна до Киев още през първия ден на нападенията, само че не влиза в самия град, защото това би означавало голям брой опустошения и жертви. Целта е събаряне на правителството”, акцентира той.

Емил Спахийски обърна внимение, че Турция може да бъде значим медиатор при решаването на спора сред двете страни.

„ Европа е страна в спора, не може да посредничи. Турският президент обаче може да се окаже единственият, кадърен да помогне за решаването на спора. Това му носи и голям брой позитиви”, посочи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР