Целта на акциите срещу т. нар. олагрси е да хвърлим

...
Целта на акциите срещу т. нар. олагрси е да хвърлим
Коментари Харесай

Дончева за арестите на Арабаджиеви и Баневи: Хвърлят на гладното население парче месо

Целта на акциите против така наречен олагрси е да хвърлим на гладното население няколко такива, които парадират с благосъстоянието си…, да ни подмятат едни хора като парче месо на изгладнели лъвове и да ни кажат, че би трябвало да се задоволим с това.

Това сподели в предаването „ Тази заран ” водачът на „ Движение 21 ” Татяна Дончева във връзка арестите на семейство Арабаджиеви и на семейство Баневи (Дончева е юрист на Евгения Банова).

„ От няколко месеца насам тече един развой на гонка на олигарси, по този начин наречени. Това повече наподобява на механизъм за преразпределение на от дълго време раздадено имущество сред лицата, които са го раздали ”, разгласи Дончева.

По думите ѝ критериите на обвиняването за „ проведена незаконна група ” са станали прекомерно занижени и това се прави, с цел да бъде вкарано делото в профилирания углавен съд.

Дончева разяснява и желанието на ръководещите да опростят 8 млн. лева дълг на Главното мюфтийство. По думите ѝ е обвързвано с желанието на ГЕРБ да се задържи на власт като обезпечи кворум в Народното събрание с поддръжката на Движение за права и свободи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР