Целият офис на Изправи се. БГ е бил подслушван в

...
Целият офис на Изправи се. БГ е бил подслушван в
Коментари Харесай

Манолова: Подслушвали са ни месеци наред |

Целият офис на " Изправи се. БГ " е бил подслушван в течение на месеци още по време на кметската акция. Имаме информация, че и в този момент има разработка против един от нашите деятели, съобщи водачът на гражданската платформа " Изправи се. БГ " Мая Манолова пред БНР.

По думите ѝ, в случай че имаше и една мръсна стотинка влезнала в обединението " Изправи се! Мутри вън! ", това щеше да лъсне и те нямат терзания.

" Този, който би трябвало да се тормози е Борисов, тъй като всички сме наясно кой е индивидът представен в отчета на американското финансово министерство ", безапелационна бе Мая Манолова.

Мая Манолова съобщи, че целите на коалиция остават възобновяване на господство на правото посредством правосъдна промяна. Повишаване на приходите на българските жители посредством обезпечаването на поддръжка за бизнеса с фокус върху дребните компании и предприятия, зелената идея и опазването на България чиста.

" Основната ни цел е доразграждане на корупционния мафиотски модел от ръководството на България, тъй като е наивно да се мисли, че мутрите на всички равнища във властта са си тръгнали ", съобщи тя.

Водачите на трите столични региона на ИМВ остават същите - самата Манолова, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Попитана за разразилия се скандал около отправените от Съединени американски щати наказания по закона " Магнитски ", Манолова разяснява:

" Американската страна направи това, което българските институции не направиха. Получихме оценка на Съединени американски щати за корупционната среда, в която България съществува. В идващия парламент ще предложим специфична комисия, която да извади нескрито всички тези корупционни схеми. "  

Според Мая Манолова, намекнатият в отчета на финансовото министерство на Съединени американски щати водач на партия е Бойко Борисов.

" Ако прочетете отчета, ще видите, че става дума за политически водач, който е бил длъжностно лице. На това изложение дават отговор Бойко Борисов и Красимир Каракачанов, само че всички български жители знаят, че американците визират Борисов ", добави Мая Манолова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР