Целият ни разговор беше за това как да се включим

...
Целият ни разговор беше за това как да се включим
Коментари Харесай

Денков: Лукойл не е нарушил нито един закон

" Целият ни диалог беше за това по какъв начин да се включим в европейските старания да избегнем всевъзможни благоприятни условия за налагане на наказания, свързани с " Лукойл " и други артикули с двойна приложимост, които могат да имат военно предопределение за Русия. "

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков след среща с европейския комисар по финансова непоклатимост, финансови услуги и съюз на финансовите пазари Марейд Макгинес в Гранитна зала на Министерски съвет.

Денков изясни, че срещата с Макгинес е била много дълга и ползотворна, като диалозите са били най-вече за финансовите измами, прането на пари, финансирането на тероризма, спазването на глобите против Русия. Дискусията била доста забавна, като и Денков, и Макгинес говорили като сътрудници. Основният акцент бил по какъв начин да се заздрави партньорството, с цел да могат да бъдат още по-полезни за избягването на финансови злоупотреби.

" Когато излезе въпросният отчет на Европейска комисия и по-късно и публикациите, в него няма доказателства, а догатки, внушения и всички инспекции на държавното управление демонстрират, че " Лукойл Нефтохим " не е нарушил нито един европейски правилник, нито един български закон и нито една митническа инспекция. Без да има ясни доказателства, не бих желал и медиите и политиците да злоупотребяват с обвинявания. Ако се откри диря за нарушавания, ще бъдем ясни и транспарантни и ще го представим пред вас ", разяснява министър-председателят.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР