Цървена звезда записва запомнящ се сезон и вече 30 мача

...
Цървена звезда записва запомнящ се сезон и вече 30 мача
Коментари Харесай

Нестандартната “червено-бяла” покана за юбилей

Цървена звезда записва запаметяващ се сезон и към този момент 30 мача няма загуба, като в това време удовлетворението за всички, свързани с клуба, е още по-голямо. Вечният зложелател Партизан е чак на трето място с 30 точки по-малко от “звездашите” - 84 за носителите на КЕШ от 1991 година против едвам 54 за “гробарите”.

CRVENA ZVEZDA - PROLETER
07.04.2019 delije pic.twitter.com/NVNJMm1viZ
— Photos ULTRAS (@fotos_ultras) April 8, 2019
При най-скорошното си домакинство - безапелационното 4:0 против Пролетер, паметната ултрас формация на Звезда “Делийе Север” направи ексцентрична покана за 30-годишнината си. Официалното тържество ще се състои в последния мач за сезона на “Мала Маракана”, както е прочут стадион “Райко Митич”, където “червно-белите” игратя семействата си, само че с представянето си против клуба от Нови Сад, “делийте” накараха всички да тръпнат в очакване за огромния ваучър в последния кръг.

“Последен кръг - тържество за 30 години “Делийе”, гласеше транспарантът, повдигнат на Северната естрада на “Мала Маракана”, а множеството факли, димки и хореографията в този “незначителен” мач само накараха всички да тръпнат в очакване за същинското празненство в последния кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР