Царско село посреща Дунав в 17:30 часа днес в последния

...
Царско село посреща Дунав в 17:30 часа днес в последния
Коментари Харесай

11-те на Царско село и Дунав


Царско село посреща Дунав в 17:30 часа през днешния ден в последния мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Един против различен застават два от съперниците в борбата за оцеляване. Съперниците са един до различен във краткотрайното класиране, като “Царете” заемат 11-ото място с 15 точки, до момента в който “Драконите” са 12-и с 13 точки. Затова успеха през днешния ден ще е с двойна стойност за този, който успее да я вземе.

Царско село наподобява като любимец преди мача. На първо място, тъй като е хазаин, а също така и поради трусовете при противника. Проблемите в Дунав не са загадка. Собственикът на клуба доктор Симеон Симеонов си потегли и не е ясно какво ще се случва отсега нататък и кой ще устоя тима. Последните информации от Русе са положителни и дават вяра на почитателите, че клубът ще оцелее, само че все пак не е ясно какъв брой мощна ще е мотивацията на играчите в сегашния миг.

Първият и единствен мач сред двата отбора в елита до момента бе през първия полусезон. Тогава Дунав взе безапелационна победа с 3:1 в Русе.

Царско село ще бъде без халфа Серкан Юсеин, който е контузен. Всички останали играчи обаче са разполагаем на треньора Никола Спасов.

В Дунав също няма съществени кадрови проблеми. Единствено Росен Колев е контузен и няма да играе през днешния ден.

efbet Лига, 16 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - ДУНАВ 0:0


Стартови сформира:
ЦАРСКО СЕЛО: Джони Пласид, Йордан Минев, Мартин Кавдански, Густаво Карбониери, Веселин Минев, Реян Даскалов, Уесли Ната, Дилан Бахамбула, Антон Карачанаков, Родни Антуи, Венцислав Христов

ДУНАВ: Благой Макенджиев, Диян Димов, Мартин Ковачев, Любен Николов, Александър Исаевски, Ивайло Лазаров, Фернандо Кавалканте, Михаил Милчев, Мартин Костадинов, Стефан Христов, Ахмед Ахмедов
Стадион: “Царско село”, София

Съдия: Неделчо Гаджалов

Начало: 17:30 час

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 16 кръг, понеделник 11 ноември  Царско село 17:30предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР