Трявна за първи път ще посрещне на спортен лагер състезатели

...
Трявна за първи път ще посрещне на спортен лагер състезатели
Коментари Харесай

Състезатели по карате киокушин идват за първи път в Трявна

Трявна за първи път ще посрещне на състезателен лагер състезатели по карате киокушин. Младите очаквания идват от зала „ Люлин Плаза “ в София, като тяхната подготовка във възрожденска Трявна ще продължи от 28 октомври 2022 год. до 01 ноември 2022 год. Групата с треньор Румяна Янъкова ще бъде формирана от 13 деца на възраст сред 6 и 15г. и две дами.

Българска Федерация Киокушин провежда 2-ро Открито Балканско Първенство на 03.12.2022 год. в зала Горна Малина и сега подготовката на децата е от извънредно значение. По предварителни поръчки в Балканското състезание се чакат да вземат присъединяване състезатели от Сърбия, Гърция, Румъния, Израел, Иран, Германия.

Шихан Дейвид Пиктхол, президент на Международната федерация по карате киокушин (IFK), ще бъде специфичен посетител на откритото Балканско Първенство 2022. Поканата идва от представителят на IFK за България шихан Никола Благоев 6 дан, който е основател за провеждането на първото намерено Балканско състезание по карате киокушин през 2019 год. Първенството е за кумите и кати във възрастови категории от 7-годишни деца до мъже и дами.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР