Трябваше да бъдем по-остри в завършващата фаза, особено в първите

...
Трябваше да бъдем по-остри в завършващата фаза, особено в първите
Коментари Харесай

Алегри след издънката на Юве: Бяхме твърде хаотични и получихме гол на контраатака

" Трябваше да бъдем по-остри в завършващата фаза, изключително в първите 25 минути. Вместо това бяхме прекомерно безредни и получихме гол на контраофанзива ", разгласи треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри след 1:1 вкъщи против Севиля в мач от 1/2-финалите на Лига Европа. Торинци означиха изравнителния гол в надълбоко в добавеното време, само че наставникът има вяра, че това реми резервира възможностите на отбора му за реванша.


" До първия гол тимът движеше топката добре, само че когато стигахме пред вратата на противника, решавахме да действаме прекомерно обикновено и правехме прекалено много неточности. След това бяхме хванати на контраофанзива, тъй като оставяхме прекалено много пространства, а можеше да получим и втори гол по сходен метод. Момчетата обаче се оправиха добре, с цел да стигнат до справедливо тъждество, което резервира възможностите ни за реванша ", счита Алегри.

" Севиля е умел тим, който се бори до дъно. Не забравяйте, че те губеха с 0:2 от Манчестър Юнайтед, само че стигнаха до 2:2, а по-късно завоюваха реванша с 3:0. Този път ние бяхме в тяхната роля ", продължи той.

Специалистът разяснява и обстановката, при която не бе отсъдена дузпа за Ювентус откакто Баде изрита Рабио в наказателното поле.

" Няма да кажа нищо по въпроса. През цялата ми кариера не разясня реферите. Искам да поздравя моите играчи, че не се повлияха от този случай, а резервираха успокоение и няколко минути по-късно успяхме да изравним. Официалните лица ще преценяват дали е имало дузпа или не, не мога да прахосвам сила за това. В много случаи имаше сходни несправедливи отсъждания против нас през сезона, само че ние можем само да замълчим и да продължим да работим. ".

Накрая той показа упованията си за реванша.

" Севиля се защитаваше доста добре, доста нападателно, а техните нападатели тичаха като луди при високата преса. Ние обаче знаем, че можем да ги нараним, когато имаме повече пространства в реванша. Там мачът ще продължи 95 минути, а може даже и 120. Ние желаеме да стигнем до финала ", отсече Алегри. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР