Трябва за пореден път да призовем главния прокурор Иван Гешев

...
Трябва за пореден път да призовем главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Христо Иванов поиска оставката на главния прокурор заради новия списък по „Магнитски“

Трябва за следващ път да призовем основния прокурор Иван Гешев да си подаде оставката поради новия лист “Магнитски ”, тъй като това е оценка и за неговите дейности, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в позиция, публикувана от пресцентъра на обединяването.

„ Съединени американски щати оповестиха нови наказания против петима български жители: някогашния финансов министър от ГЕРБ Владислав Горанов, някогашния енергиен министър от Българска социалистическа партия Румен Овчаров, някогашните членове на управата на АЕЦ “Козлодуй ” Александър Николов и Иван Генов и водача на придвижване “Русофили ” Николай Малинов. Англия пък, която има собствен лист, наложи наказания над Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, които през 2021 година към този момент бяха глобени по световния закон “Магнитски ” “, показва Иванов.

Според него самият факт, че Съединени американски щати и Обединеното кралство не престават да употребяват по отношение на България подобен вид санкционни принадлежности, е присъда за работата на прокуратурата и службите в страната. Иванов е безапелационен, че Владислав Горанов е представител на модела “Борисов ”. И че Съединени американски щати в този момент ни припомнят, че въобще не са били разследвани изказванията на „ хазартния необут Васил Божков за подкупи, до момента в който за всички е ясно, че тези пари са отивали към Бойко Борисов. А законодателното обслужване на тези подкупи е невероятно без Борисов, който пък е осигурявал на Гешев политическо прикритие “.

“Горанов е част от логистиката. Съединени американски щати бият самара, да се сеща магарето ”, се показва в коментара на съпредседателя на Демократична България.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР