Трябва ви обикновена химикалка, за да получите почти незабавен резултатНяма

...
Трябва ви обикновена химикалка, за да получите почти незабавен резултатНяма
Коментари Харесай

Как бързо да свалим високото кръвно?

Трябва ви елементарна писалка, с цел да получите съвсем неотложен резултат

Няма потребност да продължавате да гледате на високото кръвноналягане като на нещо непреодолимо без медикаменти. Трябва ви елементарна писалка, с цел да получите съвсем неотложен резултат, който ще ви даде задоволително време, до момента в който отидете на лекар, в случай че е належащо.

Въпреки всеобщото изказване високото кръвноналягане може да не е толкоз елементарно видимо. Лекарите даже го назовават „ безмълвен палач “, тъй като следствията са доста съществени, само че казусът се развива постепенно с течение на времето. Неговите признаци са общи за доста други положения и е доста допустимо просто да го пропуснете.

Внезапните скокове в кръвното налягане усилват налягането в главата, причинявайки доста внезапно главоболие, което лекарите назовават „ хипертонична рецесия ”. Рязкото повишаване постоянно предизвиква кръвотечение от носа.

Експертите считат, че високото кръвноналягане може да повреди кръвоносните съдове в ретината, което да аргументи кръвоизливи и евентуални проблеми със зрението.

Ако усещате ударите на сърцето в ушите и в гърдите си след сериозна подготовка, това е обикновено. Но в случай че тези признаци се появят ненадейно и необяснимо, е по-добре да премерите кръвното си.

Последиците от нелекуваната хипертония са доста съществени и може да доведат до инсулт, сърдечна непълнота и деменция.

Безотказният метод за намаление на кръвното налягане за нула време

Точката на напън, която понижава кръвното налягане, се намира на върха на междинния пръст и на двете ръце, написа Натиснете върху нея с писалка и задръжте най-малко една минута, с цел да понижите кръвното си налягане и да получите облекчение. Имайте поради, че това не е лекарство за хронично високо кръвноналягане, а по-скоро е първа помощ, когато нямате налични медикаменти.

Друга точка на напън, която може да понижи равнищата на кръвното ви налягане, се намира върху двете стъпала. Плъзнете пръст по линията сред палеца и показалеца на крайници. Точката се намира във вдлъбнатината тъкмо преди пръстът да стигне до костта. Натиснете мощно за 3 секунди, по-късно отхлабете натиска за 5 секунди. Правете това в продължение на 2 минути, по-късно повторете и върху другия крайник.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР