Трябва по-строго и категорично законодателство. От пет години нагоре без

...
Трябва по-строго и категорично законодателство. От пет години нагоре без
Коментари Харесай

По-строго и категорично законодателство срещу трафикантите на хора поиска Каракачанов

" Трябва по-строго и изрично законодателство. От пет години нагоре без право на обжалване. Не единствено конфискуване на автомобила, а на цялото имущество. Държавни чиновници, забъркани в трафика, да получават двойна на трафиканта присъда. И доживотно да не могат да заемат държавна работа. Подбор на полицията. Публична загадка е, че през последните 20 години в полицията се наемат фрагменти на връзкарска основа. Където армията охранява, няма корупция, прекосяването е по-малко ". Това предложи в ефира на БНР почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка със зачестилите случаи на произшествия с противозаконни мигранти.

Той уточни, че за този сериозен проблем се приказва единствено, когато има смъртен случай. " Само с коментиране не става. Няма поредна държавна политика ", безапелационен е политикът.

Каракачанов разяснява и изявлението на вътрешния министър Демерджиев, че оградата по границата е измежду аргументите за проблемите с незаконните мигранти, е неточно: " Аз съм основателят да се прави такава ограда. През 2014-2015 година безусловно изнудихме Бойко Борисов да стартира да я прави. Но против нея скочиха ляволибералните политици, които му бяха съдружни сътрудници, както и огромен % от медиите. Обясняваха, че ние сме десни популисти - националисти и по какъв начин може да стопираме тези нещастни хора, които бягат от войната ", подсети той и добави, че тогавашната статистика е отчитала, че 70% от " нахлуващите " в България не са бягали от войната в Сирия.

" Оградата била отговорна. Ако си извършите ограда на къщата и седем години не я поддържате, несъмнено че ще стартира да пада, откакто има и опити да бъде унищожавана, рязана, прескачана ", съобщи Каракачанов. Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация посочи, че когато беше министър на защитата, случаите на незаконно секване на границите ни са били сведени съвсем до нула. " Моята заповед към армията, която бях изпратил на границата, беше - нулева приемливост и недопускане да се премине границата ", уточни Каракачанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР