Трябва по 30 хиляди да ваксинирате, защото другия понеделник ще

...
Трябва по 30 хиляди да ваксинирате, защото другия понеделник ще
Коментари Харесай

Борисов: Можем с чест да кажем, че сме приключили третата вълна

" Трябва по 30 хиляди да ваксинирате, тъй като другия понеделник ще дойдат още ваксини. На макс би трябвало да се активизира системата. Дойдох да им благодаря на сътрудниците, че осигуриха това, което българите желаят. С това завършва целият този имунизационен проект, тъй като към този момент ритмично се получават и няма проблеми с дозите ". Това разяснява министър председателят в оставка Бойко Борисов по отношение на пандемията.

" Използвам случая, за това което дадох обещание на туристическия отрасъл и проф. Георги Рачев, довечера Института " Роберт Кох ", най-големият медицински институт, има няколко типа риск, в този момент от тази нощ ние сме при ниско рисковите. Сега може нашите критици да погледнат с какви ограничения другите страни са на нашето равнище. Ние в този момент сме дружно с Австрия. Можем с чест да кажем, че сме завършили и третата вълна с намаляването на заболелите и в това време, когато Инсититутът ни вади от рисковите групи, може да оставим обстоятелствата да приказват и коментаторите каквото желаят ", уточни той.

" Усилията ни не са дребни. Представете си какво щеше да стане в случай че вълната беше отишла на 6-7 хиляди болни. Нека да съпоставяме, в този момент сме като Гърция, Белгия и така нататък Моят другар ген. Мутафчийски постоянно е започвал брифингите с Института на " Роберт Кох ". Това ми коства доста бели коси, до момента в който стане ", сподели Борисов.

" Само за последните 3 дни имаме 323 предотвратени опити за влизане на незаконни мигарнти в България. Имаме нулева позволена незаконна миграция, с голямо старания на нашите славни граничари, благодаря им, само че натискът е застрашителен и атакуват от Гърция и Турция. Нека тези на следващия ден със служебното държавно управление да имат едно на разум, че хората в другите страни доста внимават в нашите изявления - когато ги молиш за помощ ", уточни министър председателят в оставка.

" Сутринта слушах една доцентка, която по този начин се оплете, били решени въпросите с вота в чужбина. Много желаех с госпожа Антоанета Стефанова да чуя изявленията като мой посочен заместител и да забележим по какъв начин би работила по доста тематики. Сега се оказа, че за чужбина нямало да има машини. Чух, че навякъде би трябвало да има хартия, а бюлетините се печатат в държавната печатница, само че протоколи и другите избори бумаги при мастития народен представител от Българска социалистическа партия Петър Кънев, отново се обезпечават за някой големи държавни пари. Ами от кое място ще купят видеокамерите и по кое време? На тематиката ЦИК, в случай че не се сговорят петте партии, които за всичко друго се сговориха, а за държавно управление не, че да има служебно държавно управление. Ако не се договорят за ЦИК, би трябвало да " джуркат топчета ", с цел да дефинират началник на ЦИК ", съобщи Бойко Борисов.

" Българският народ е умен. Ние се готвим при всевъзможни правила. Мога занапред да кажа, че ръководител най-вероятно ще бъде народен представител от на Трифонов партията, а зам.-председател някои от другите ", разяснява министър председателят в оставка.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3080779295483453/?notif_id=1620112843056471&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР