Трябва най-напред в СОС всеки да реши с кого иска

...
Трябва най-напред в СОС всеки да реши с кого иска
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Ротационен председател на СОС е процедурно невъзможно

" Трябва на първо време в СОС всеки да реши с кого желае да работи и какво желае. Винаги съм водила сама значимите диалози с политическите сили. Не съм героизирала тази си роля. Не прави работа да смяташ, че някой би трябвало да те поддържа, единствено тъй като си първи, а нямаш болшинство. Председател на ротация е процедурно невероятно, само че в случай че има кавалерски сделки, може и да се случи. Това сподели за " Твоят ден " някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова.

" Ясен проект за деяние с правила и полезности притеглят поддръжка. Срещите са средство, само че би трябвало да имаш послания. Не може представител на една част от групата да споделя, че не желае с ГЕРБ, а различен да пита за какво не ги поддържа. Радвам се, че пространството пред катедралата е пешеходно. Наблюдавам, че се приписват заслуги за част от нашите планове ", счита тя. И добави, че поради забавянето на трамвай номер 5 би трябвало да се наложи оптималната глоба. 

Общинските съветници от " Синя София " и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация поканиха представители на политическите партии в Столичния общински съвет на договаряния. " ГЕРБ-СДС ще отиде от почитание, само че ще съобщи своята позиция. Изборът на ръководител на СОС е политическо решение, огромният проблем е обезпечаване на болшинството. Проектите би трябвало да се отчетат тъкмо, с цел да не се изгубят европейски средства ", разяснява Фандъкова. И изрази мнение, че Хекимян е бил разгласен в последния миг, тъй че не е имало време за акция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР