Трябва да се променят законите. Всички тези инциденти се дължат

...
Трябва да се променят законите. Всички тези инциденти се дължат
Коментари Харесай

Кметът на Сотиря с последна информация за поредния инцидент с дете в селото

Трябва да се трансформират законите. Всички тези произшествия се дължат на безнаказаността на нарушителите. Трябва да има доживотна присъда без право на обжалване.

Това сподели пред камерата на Нова телевизия кметът на село Сотиря Димчо Георгиев, който даде последна информация за следващия случай в селото, при който 16-годишно момче и 60-годишен клошар блудстваха с малко момиченце от ромската махала в обитаемото място. "Не мога да разясня за снощния случай. Има полиция и прокуратура, те ще дадат повече информация. Получихме сигнал и реагирахме незабавно. 16-годишният се е опитал да избяга, само че и двамата са арестувани. Не знам по какъв начин са се намерили. Двамата нямат нищо общо. Категорично не са татко и наследник. Не знам дали са изнасилили детенцето. Тези въпроси към полицията. Всички сме шокирани, тъй като това се случва единствено две седмици след предходния случай. Майката е доста обезпокоена. Тя е съумяла да се намеси на време. Детето е контактно, било е признато в болничното заведение и прегледано, само че не мога да кажа дали е имало обезчестяване ", съобщи кметът.

"Пак ще повторя, че би трябвало смяна в законите. Този 16-годишният е с регистрации за голям брой обири. На 16-години е, а е рецидивист. Възрастният мъж не го познавам, тъй като съм по-млад. Той е живял тук преди години, имал е деца, след това е забягнал и се върна преди 5-6 години ", разкри Димчо Георгиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР