Трудно ми е да пиша следващите редове…Защото става въпрос за

...
Трудно ми е да пиша следващите редове…Защото става въпрос за
Коментари Харесай

АПЕЛ ЗА ПОМОЩ! Легенда на Локо Сф има нужда от подкрепа!

Трудно ми е да пиша идващите редове…Защото става въпрос за Приятел. Защото става дума за същинска Футболна Легенда. От най-големите.

А в този момент в резюме: Иван Деянов, някогашният национал и някогашният вратар на Локомотив (София) се нуждае от помощ, написа ВитошаНюз.
За това ме сигнализира неговата брачна половинка Веселина Деянова. Ето какво прочувствено и в действителност разтърсващо писмо изпрати тя до редакцията на “Витоша Нюз” и до мен.

Прилагам го тук без редакторска интервенция:

„ Уважаеми господин Димитров, апелирам да ме извините за безпокойството, което ще ви причиня, само че съм принудена от събитията.
Съпруга съм на Иван Деянов – някогашен футболист на Локомотив (Сф), олимпийски и народен тим на България.

Принудена съм да се обърна към вас, знаейки, че сте фен на футбола и в същото време публицист с ясно виждане за обстановката в спорта. Писмото ми е без смисъла на брачна половинка ми – той е доста горделив и не би разрешил да бъде съжаляван!

Диагнозата на Деянов е „ Алцхаймер “- късен етап. Която диагноза е стрнашно мъчителна за него. Губи памет за една минута, тормози се, страда и все пак още работи на павилиона. Там се вижда с някой другар, разискват мачове – просто да мине деня.

За тази болест се желаят скъпи медикаменти, само че не всички от тях се поемат от Здравната каса. Деянов е с 370 лв. пенсия, моята е 340 лв. – едната пенсия отива за покриване на сметки и медикаменти.
Ако имате опция вие познавате институциите, които могат да оказват помощ на индивида, отдал живота и здравето си за футбола! Много ми е жалост за него и скрито си рева! Дъщеря ми работи и взима 600 лв. заплата. Живее настрана и тя би трябвало да погасява разноски по жилището си.

Не се чувствайте длъжен, в случай че не се откри решение. Благодаря ви авансово, че ме изслушахте за болката ми!

С респект: Веселина Деянова.”

Това е. Човешката болежка няма граници. Болката е огромна. Моята молба, моят апел към всички локомотивци, е да помогнем на семейство Деянови! Кой с каквото може! Бате Иван заслужава единствено почитание и реверанс за това, което е направил за българския футбол и за Локомотив (Сф).

Под каква форма ще е помощта още не сме прецизирали. Дали ще се провежда мач с присъединяване на някогашни звезди на Локото и някогашни национали, дали с основаване на банкова сметка и акция в поддръжка на именития вратар…

За контакти: 0889 99 80 82

Милен ДИМИТРОВ
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР