Трудно е да си представим по-малко официално кралско събитие от

...
Трудно е да си представим по-малко официално кралско събитие от
Коментари Харесай

Принцеса Шарлен се завърна на пикника на Монако с Албер и близнацитe

Трудно е да си представим по-малко публично кралско събитие от U Cavagnëtu.

Отворено за всички поданици на Монако, годишното събитие навън стартира като самодейност на кметството през 1931 година Скоро то е възприето от принц Рение, който уголемява обсега му (премествайки го в един миг на футболния стадион на княжеството) и от този момент се е трансформирало в обичано " фамилно събитие ", провеждано в парка на принцеса Антоанета. Съчетавайки детайли на живописен фестивал, национални танци и градинско празненство с присъединяване на членове на кралското семейство и локални хранителни обичаи, в действителност няма нищо сходно.

Завръщайки се тази година след двегодишно спиране заради пандемията COVID-19, принц Албер споделя пред сп. " People ": " Това е занимателно събитие, в действителност прелестен миг от годината ".

" Това е просто чудесна, доста неофициална конюнктура ", продължава той. " Масата, с която се открива, е малко публична, само че по-късно се минава напряко в пикник и има коктейл. Просто е прелестно да се разхождаш и да водиш диалози от вида " разкажи ми за твоето лято " с хора, които познаваш. "

Към 64-годишния принц Албер се причисли към събитието дружно със фамилията си,  44-годишната му брачна половинка принцеса Шарлен и децата им. 

Една от атракциите на пикника е стилното му лъчение и мода. Тази година кралските особи не разочароваха. Принц Албер се насочи към парка в небрежна визия, до момента в който принцесата носеше забележителна бяла дантелена туника с висока яка и панталон. Близнаците демонстрираха новите си прически дружно с тоалетите.

Близнаците се появиха за първи път на пикник на 8 месеца, отбелязва татко им.

" И макар че децата към момента не схващат изцяло целия му смисъл, те постоянно са си прекарвали добре, тъй като нормално просто тичат в близост и играят с други деца ", споделя той.

Принц Албер прибавя: " С децата мога да ви кажа, че тази година имаше минимална подготовка. Не съм сядал и не съм им обяснявал, само че те знаят, че нещо занимателно се случва. "

Значението на завръщането на есенната традиция след две години на мъртвило, свързани с пандемията, съгласно принца е значимо. 

" Сигурен съм, че ще има доста ръкостискания, доста целувки и обятия ", споделя той с усмивка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР