Трудно е да определим първия сгъваем смартфон на Samsung като

...
Трудно е да определим първия сгъваем смартфон на Samsung като
Коментари Харесай

Samsung показа как ще изглежда Galaxy Fold 2

Трудно е да определим първия сгъваем смарт телефон на Samsung като триумф, само че сигурно Galaxy Fold сложи началото на нова епоха освен за корейската компания, само че и за промишлеността на мобилните устройства като цяло.
 Samsung Galaxy Fold, JerryRigEverything и по какъв начин телефонът продължава да има проблеми с издръжливостта
Обновеният Samsung Galaxy Fold е все по този начин трошлив

Слабите страни на “новия ” сгъваем смарт телефон

Въпреки несполучливия дебют на Galaxy Fold, от Samsung към този момент напредват със основаването на втори сгъваем телефон, за който се твърди, че ще се появи още при започване на идната година.

Като удостоверение на тези клюки, компанията през вчерашния ден пусна видео, в с което издаде много за това по какъв начин ще наподобява Fold 2.
 Снимка 450303

Телефонът, който виждаме във видеото, е много друг от първия Fold и много прилича дизайна на сгъваемия Razr телефон, който Motorola би трябвало да разгласи напълно скоро.

Вместо да продължи да се пробва да усъвършенства пантовия механизъм от първия Fold, Samsung наподобява ще заложи на обичаен по форма смарт телефон, който се сгъва през средата си и се трансформира в плътно устройство, комфортно за носене в джоба.

Както можем да забележим от фрагментите, показаният първообраз е в напълно начален стадий на развиване и още въобще не може да става дума за характерни характерности, брой камери и така нататък
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР