Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Йорданка Благоева е едно от най-великите имена в историята на българския спорт. Малцина обаче знаят, че като дете, преди да избере леката атлетика, тя се занимава с... парашутизъм и даже прави няколко скока. Освен това, в историята на скока на височина, Благоева е и измежду дребното, опитвали, упражнявали и състезавали се в три стила : ножица, коремно претъркаляне и фосбъри флоп.

Върховите достижения в кариерата си слага с коремно претъркаляне: олимпийско сребро в Мюнхен 1972 и олимпийски бронз в Монреал 1976, международен връх от 194 см в Загреб през 1972 година (първата българка в историята, подобрила връх на планетата – б.р.).

Прочетете:

След като в през вчерашния ден и в сряда ви предложихме първите две елементи на поредицата на спортната редакция на bTV „ Анатомия на шампиона” с присъединяване на Антъни Иванов и Мирела Демирева, през днешния ден е ред на още едно огън момиче от Царицата на спортовете – Габриела Петрова .

Снимка: Lap.bg

Как тренира и какво яде една българка в най-свирепата дисциплинираност от леката атлетика? Може да прочетете в публикацията на Елена Яръмова тук:
Анатомия на първенеца: Габриела Петрова (ВИДЕО) Как тренира и какво яде една българка в най-свирепата дисциплинираност
Забавлявайте се в интернет:

Звездата на спортната гимнастика Нийл Уилсън като че ли по-лесно се придвижва със задни салта, в сравнение с ходом . Британецът изобщо не си поплюва, а от последното му осъществяване останаха безмълвни даже от МОК, които качиха видеото на европейския първенец и бронзов медалист от олимпийските игри в Рио 2016 в формалната си страница в Инстаграм.
Вижте тази обява в Instagram.
@nilemw @olympicchannel #repost ・・・ A 'casual' afternoon at home for Olympic bronze medallist Nile Wilson.: @nilemw #StayStrong #StayActive @Britishgymnasticsofficial

Публикация, споделена от The Olympic Games (@olympics) на Апр 22, 2020 в 2:09 PDT

Тествайте знанията си:



Албена Денкова и Максим Стависки са единствените българи, които могат да се похвалят с медали от международни шампионати по фигурно пързаляне . Днес ви питаме:

Колко пъти танцовата ни двойка завоюва златото от шампионат на планетата? Гласувай Резултати

Гледайте:

Какво прави един от обичаните ви футболни коментатори в Шампионската лига и Лига Европа – Георги Попвасилев в сегашните времена , когато футбол няма, а мачовете вървят само на повтаряне? Ами, поддържа форма в домашни условия, готви фасул и е по-луд от всеки път .

Снимка: bTV

А в случай че не вярвате, просто изгледайте видеото му в дни на обществена изолираност.
Попвасилев и фасул чорбата (ВИДЕО) Футболният коментатор тренира в кухнята до момента в който е home office
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР