Тромбоза е причината за смъртта на Ангел Христов, това е

...
Тромбоза е причината за смъртта на Ангел Христов, това е
Коментари Харесай

Аутопсията на брат Галев Ангел Христов установи: Причината за смъртта е тромбоза

Тромбоза е повода за гибелта на Ангел Христов, това е заключението на екипа от експерти създали аутопсията на натрупа. Състоянието може да провокира неочаквана гибел и процесът е необратим. Тромбозата епатологично формиране на съсиреци в кръвоносните съдове, които затрудняват естественото кръвообращение.

Когато те се откъснат от мястото на образуването си и тръгнат с кръвния поток, вероятността в един миг да запушат съда и да спрат достъпа на О2 и хранителни субстанции до тъканите и клетките е доста огромна. Настъпва тъканно увреждане. Колкото по-голямо и съществено е то, толкоз по-тежки са последствията за организма. Острата артериална тромбоза, това екатегоричната причина за неочакваната гибел на Христов, разбра Struma.com от свои източници.

Откъде се е откъснал тромба, запушил жизненоважни съдове е неразбираемо, само че пък осведомени настояват, че Христов е имал заболяване на белия дроб, от което мощно бил измършавял. Потвърди се,че е умрял в дома си в Ресилово и,че известието за гибел е идадено от доктор в частната болница Св. Иван Рилски.Разследващите обясняват по кое време и по какъв начин е пристигнал в България Ангел Христов и за какво околните муса бързали да го погребат бързо,без да се осведомят управляващите,че човек, който се търси с алена бюлетина се е прибрал.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР