Триметров израелски военен дрон се разби в Косово. Малко преди

...
Триметров израелски военен дрон се разби в Косово. Малко преди
Коментари Харесай

В Косовска Митровица падна дрон на КФОР

Триметров израелски боен дрон се разруши в Косово . Малко преди 15 часа в сряда (16 часа българско време) дронът се разруши в южната част на Южна Косовска Митровица, заяви прищинският вестник " Газета Експрес "

Става дума за тактически разследващ дрон от израелско произвеждане Elbit Skylark 1 , потвърдиха от КФОР. Дронът се е разрушил заради недостатък и няма потърпевши и не са нанесени материални вреди . Той е паднал в частен двор, до момента в който правил рутинни интервенции по наблюдаване.

Припомняме, че след началото на спора в Украйна дронове паднаха в Хърватия и в Румъния.

На 10 март късно вечерта в предградие на хърватската столица Загреб. За шанс не пострадаха хора, въпреки че на близо има огромно студентско общежитие. В следствие бе открито, че дронът е прелетял над Румъния и Унгария на дребна височина и това провокира доста въпроси за успеваемостта на Противовъздушна отбрана в тези две страни, както и в Хърватия.

На 14 март в Северна Румъния - на към 100 километра от границата с Украйна, още веднъж. Той падна в частен парцел и не аргументи жертви или материални вреди.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР