Трима са освободени, мисля, че това е знакът, който трябва

...
Трима са освободени, мисля, че това е знакът, който трябва
Коментари Харесай

Денков: Министър на МВР тръгна в правилна посока, надявам се да извърви пътя

" Трима са освободени, мисля, че това е знакът, който би трябвало да разчетем. Насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора паднали, елементарни протестиращи и публицисти, би трябвало да изоставен структурите на Министерство на вътрешните работи. Това бяха доста дребна част от чиновниците на реда там и желая да поздравя останалите, че не разрешиха да се поддадат на провокацията ", сподели министър председателят Николай Денков във връзка абсурда с насилието от страна на Министерство на вътрешните работи по време на митинга против Българския футболен съюз, до момента в който посрещаше българския тим по шахмат на летището.

" Ако министърът продължава да си затваря очите и да замазва тези проблемите, тогава щях да си потегли, той сега потегли в вярната посока, уповавам се да го извърви до дъно ", разяснява още Денков.

По-рано през днешния ден министър Калин Стоянов даде конференция, на която разгласи, че са се справили като " същински експерти " и че тече вътрешна инспекция. За момента трима са краткотрайно отстранени - един от тях е пълководец на поделение, а двама са старши служители на реда

Тази заран пред Nova съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков сподели, че номинацията на Калин Стоянов за министър е пристигнала от ГЕРБ, откакто преди този момент са били отхвърлени няколко други кандидатури. От през днешния ден нататък този министър е тяхна отговорност, съобщи още Кирил Петков.

На 17 ноември, ден след митинга против управлението на БФС, от " Продължаваме промяната - Демократична България " желаеха оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Два дни по-късно министър председателят Николай Денков съобщи, че ще се отнесе към Стоянов съгласно това по какъв начин министърът ще оцени и ще реагира на сигналите за полицейско принуждение по време на митинга и сложи ултиматум -.

Междувременно от bTV са се свързали с. Девойката е под огромен стрес, не излиза у дома от боязън, че може да срещне насилника си.

Проверка по наличните фрагменти от вечерта на митинга на Булевард България сподели, че
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР