Трима са мераклиите са станат вътрешен одитор на община Враца,

...
Трима са мераклиите са станат вътрешен одитор на община Враца,
Коментари Харесай

Трима се борят да станат вътрешен одитор на община Враца

Трима са мераклиите са станат вътрешен инспектор на община Враца, научи BulNews.bg. За свободното работно място са кандидатствали общо четирима врачани, като един – Аделина Иванова е отпаднала от състезанието още преди същинската част. Оказало се, че врачанската не е показала всички нужни документи.
До решение на тест са позволени Геновева Маринова, Анатоли Ранчев и Вихрен Качев, които ще вземат решение задания на 17 юли в 10 часа в заседателната зала на община Враца. Интервюто с издържалите теста претенденти ще се организира същия ден от 14 часа.
Припомняме, че свободното работно място е за основен вътрешен инспектор. Задачите на служителя са да реализира активността по вътрешен одит на всички структури, стратегии, действия и процеси в ръководството, в това число на средства на Европейския съюз с оглед реализиране задачите на общината. Ще би трябвало да прави и одитни задължения за предоставяне на убеденост и консултиране в сходство със закона, интернационалните стандарти и други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър IV младши сан с най-малко 2 години професионален опит. Кандидатите за поста би трябвало да дават отговор на изискванията от Закона за държавния чиновник, да имат документ „ Вътрешен инспектор в обществения бранш “, публикуван от министъра на финансите или да имат годен интернационално приет документ. Необходимите спомагателни умения и квалификации са да има икономическо обучение, умения за работа с MS office -Word, Excel, Internet, знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация и други.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 510 лв., като той зависи от професионалния опит на преборилия се претендент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР