Трима президенти посетиха щата Пенсилвания в последния уикенд преди междинните

...
Трима президенти посетиха щата Пенсилвания в последния уикенд преди междинните
Коментари Харесай

Трима президенти на САЩ посетиха Пенсилвания за предизборна агитация

Трима президенти посетиха щата Пенсилвания в последния уикенд преди междинните избори в Съединените щати, с цел да пропагандират гласоподавателите да гласоподават за техните партии. 

Във Филаделфия актуалният държавен глава Джо Байдън и някогашният - Барак Обама, поддържаха претендентите за сенатор и губернатор от Демократическата партия - Джон Фетърман и Джош Шапиро. Байдън съобщи, че междинните избори са " решителен миг " за американската народна власт.
Никога не съм бил по-оптимистичен за вероятностите пред Америка. Казвам го от сърце. Никога не съм бил по-оптимистичен - като виждам тази навалица, мислите ми се затвърждават. Поколението сред 18 и 30 години е най-ангажираното, най-щедрото и минимум предубеденото в американската история. Гледам Америка, която се утвърждава пред света и го води през XXI век. Пътувах из тази страна и видях велика нация. Защото ние сме положителни хора. Знам го.
Джо Байдън, президент на Съединени американски щати

От град Латроуб Доналд Тръмп на собствен ред прикани за " голяма вълна " от републикански гласове по време на протест в поддръжка на доктор Мехмет Оз, който също се бори за поста на сенатор от Пенсилвания. 

Близо 39 млн. американци към този момент са гласували лично или по пощата. В неделя предизборната обиколка на Байдън продължава в Ню Йорк, а Тръмп е във Флорида.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР