Трима подсъдими се признаха за виновни за кражба пред Районен

...
Трима подсъдими се признаха за виновни за кражба пред Районен
Коментари Харесай

Районен съд - Дупница  праща в затвора  трима подсъдими за кражба 

Трима подсъдими се признаха за отговорни за кражба пред Районен съд – Дупница и получиха ефикасни санкции „ отнемане от независимост “. За двама от тях – Б. С. и Б. Я. закононарушението е осъществено в изискванията на рисков рецидив и те ще изтърпят санкции „ отнемане от независимост “ за период от по 1 година. Подсъдимият Г. С. е направил кражбата в немаловажни случаи - наново, откакто е бил наказан с влезнала в действие присъда за друго такова закононарушение и той ще изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната на тримата подсъдими, като дефинира първичен „ непоколебим “ режим за изтърпяване на наказванията. По отношение на подсъдимите Б. С и Б. Я. от по този начин избраното наказване ще бъде приспаднато времето, през което са били арестувани по реда на Наказателно-процесуален кодекс по актуалното произвеждане.
Подсъдимите се признават за отговорни за това, че на 19. 05. 2021 година против 20. 05. 2021 година, от къща в с. Блажиево, област Кюстендил, тримата в съучастничество, като причинители са лишили непознати движими движимости - моторна резачка за дърва, шлайф, бормашини, воден нагревател за лек автомобил, електрожен, батерии, всичко на обща стойност 561. 50 лева от владението на притежателя без негово единодушие с желание незаконно да ги присвоят. Кражбата е осъществена посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел - отрязване на верига на катанец и разтрошаване на врата. За осъществяването на кражбата е употребявано моторно транспортно средство – лек автомобил „ Опел “, със софийска регистрация.
Определението на районен съд – Дупница, с което на тримата подсъдими са наложени ефикасни санкции „ отнемане от независимост “ за осъществената кражба, е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР