Трима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен

...
Трима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен
Коментари Харесай

Здравният министър ще говори пред депутатите за COVID-ваксинирането

Трима министри от кабинета ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи БГНЕС.
Първа на трибуната ще се качи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева, към която са адресирани три въпроса, свързани със по време на рецесията, подпомагането на родителите от началото на пандемията и закриването на един от домовете за хора с умствена назадничавост.
 Лекарското съсловие е срещу разхлабване на ограниченията преди Коледа Лекарското съсловие е срещу разхлабване на ограниченията преди Коледа
Българският лекарски съюз е срещу облекчение на ограниченията против COVID-19 преди празниците. Това съобщи доктор Иван Маджаров, шеф на съ...
Веднага след нея ще дава отговор министърът на опазването на здравето. Той ще даде информация на депутатите за имунизационната акция против COVID-19, работата на службите по трудова медицина от началото на изключителното състояние и изключителната епидемиологична конюнктура, работата на театрите в изискванията на пандемия и действието на Спешния център в Ловеч.
Визуалната еднаквост на Българските културни институти в чужбина и стратегическите цели за тяхното развиване – по тези тематики ще приказва министърът на културата Боил Банов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР