Трима кандидат-министри от проваления миналата година кабинет на Има такъв

...
Трима кандидат-министри от проваления миналата година кабинет на Има такъв
Коментари Харесай

Проектоминистри на Слави Трифонов и разочаровани от него направиха нова партия

Трима кандидат-министри от проваления предходната година кабинет на „ ИТН ”, както и някогашни специалисти от партията на шоумена Слави Трифонов сътвориха нова партия, написа „ Медиапул ”.

Тя се споделя „ Развитие ”, ще се нарежда център-ляво и ще работи за „ неутралитет ” във външната политика.

Неин ръководител е Десислава Димитрова, която предишното лято беше номинирана от Трифонов за министър на стопанската система, само че държавното управление по този начин и не бе гласувано в пленарната зала.

Другите двама някогашни проектоминистри на Има Такъв Народ, които в този момент са част от „ Развитие ”, са препоръчаният тогава за министър на културата Георги Султанов и препоръчаната за министър на труда Теодора Пенева. Двамата са били и част от специалистите на Има Такъв Народ, които на уеб страницата на партията са показани като „ хората зад Слави ”. По думите на Десислава Димитрова най-вероятно ще има преливане на фрагменти на Има Такъв Народ към новата партия:

„ Знаете какво се случи с партия Има Такъв Народ – хората чакаха напълно друго развиване и се оказа, че има доста разочаровани. Естествено е, че тези разочаровани хора и всички жители ще търсят да припознаят друга политическа мощ. Имаме много симпатизанти на „ ИТН ”, които търсят да продължим делото, което започнахме и което по някакви аргументи не се случи ”, споделя Димитрова./Tribune.bg
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР