Гордън Браун призова противоречивият лимит за надбавки за две деца

...
Гордън Браун призова противоречивият лимит за надбавки за две деца
Коментари Харесай

Гордън Браун настоява ограничаването на надбавките за две деца да бъде премахнато, тъй като той издава страшно предупреждение за детска бедност

Гордън Браун прикани спореният предел за надбавки за две деца да бъде отстранен, защото изиска незабавно преразглеждане на политиките от ерата на икономиите.

Бившият министър председател на Лейбъристката партия също провокира канцлера Джереми Хънт да разгласи стратегия за няколко милиарда лири тази година в незабавен блян за справяне с детската беднотия. „ Това е незабавно. Не можем да позволим да мине още едно лято, зима, есен с повече деца, принудени да живеят в беднотия “, сподели господин Браун.

Но през последните месеци реториката на торите по отношение на компенсациите се втвърди, защото изборни подходи. В взаимна публикация през днешния ден господин Хънт и секретарят на DWP Мел Страйд допускат, че някои хора желаят компенсации за безработица като „ избор на метод на живот “ – макар предизвестията на депутатите, претендентите не могат да си разрешат ежедневните разноски за живот заради ниските равнища на заплащания.

Говорейки в програмата Today на BBC Radio 4, господин Браун сподели, че ограничаването за надбавки за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР