на ТръмпНа втория ден от своите бомбени показания Майкъл Коен

...
на ТръмпНа втория ден от своите бомбени показания Майкъл Коен
Коментари Харесай

Свидетелските показания на Майкъл Коен ден втора бомба: Фалшиви фактури, обиди и „култът“

на Тръмп

На втория ден от своите бомбени показания Майкъл Коен продължи да разказва в детайлности хипотетичното присъединяване на Доналд Тръмп в скица за секрети пари като Адвокатите на Тръмп се пробваха да го нарисуват като завладяващ персонална вендета против някогашния президент.

Бившият юрист и медиатор на Тръмп, в този момент звезден очевидец на обвиняването му, разкри в съда във вторник, че се е обърнал против Тръмп едвам след мощен напън от фамилията и нахлуване на ФБР в неговия офис, апартамент и хотелска стая. Скоро стана ясно в съда, че признанието на Коен за отговорен от 2018 година по федерални обвинявания, свързани с заплащане, направено на порноактьорката Сторми Даниелс, с цел да скрие нейната история за хипотетичен полов контакт с Тръмп, е единствено върхът на айсберга.

Днес Коен разкри употребяваните подмолни тактики, за които прокурорите настояват, че са противозаконни опити за повлияване на президентските избори през 2016 година Той свидетелства: „ За да запазя лоялността си и да направя нещата, които то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР