Ученичка е диагностицирано с тежко заболяване на растежа, толкова рядко,

...
Ученичка е диагностицирано с тежко заболяване на растежа, толкова рядко,
Коментари Харесай

Малка ученичка е диагностицирана с тежко състояние на растеж, толкова рядко, че няма име

Ученичка е диагностицирано с тежко заболяване на растежа, толкоз рядко, че няма име - откакто е станала джудже от братя и сестри, на половина по-млади от нея.

Мелани Гарднър, на 34, беше разтревожена, когато разбра какъв брой по-малка е щерка й Харлоу, на шест, от връстниците си - до момента в който играеше в детската градина. Разтревожената Мелани и нейният брачен партньор, 37-годишният Питър, търговски шеф на фитнес зала, заведоха Харлоу при персоналния доктор и тя беше ориентирана за проби при експерти.

Резултатите разкриха, че дребната Харлоу има рядка генетична разновидност - форма на скелетна дисплазия, категория разстройство, което визира растежа на костите и хрущялите - през август 2022 година Беше им казано, че положението на Харлоу е толкоз рядко, че няма име и тя е единственият прочут човек в света с него.

Това основава проблеми освен с нейния напредък и подвижност, само че тя се храни през сонда - и чака за трансплантация на бъбрек, защото е в бъбречна непълнота. Тя също е из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР