Трима души остават с опасност за живота в болницата в

...
Трима души остават с опасност за живота в болницата в
Коментари Харесай

Трима все още са с опасност за живота след масовото сбиване в Казанлък вчера

Трима души остават с заплаха за живота в болничното заведение в Стара Загора след вчерашното всеобщо сборичкване в Казанлък, при което един мъж беше погубен. Засилено остава и полицейското наличие в селата Манолово и Тъжа, където живият забърканите в побоя 2 ромски семейства, съобщи БНР.

Заради случая кметът на града Галина Стоянова прикани за окомплектоване на състава на полицията: " Дори в Казанлък би трябвало да има две районни полицейски ръководства. Едното да дава отговор за общините отвън Казанлък, и другото - за община Казанлък. "

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора оповестиха, че следва среща с кметове на обитаеми места предвид на недопускане на сходни произшествия.

" При вчерашната разпра с колове, брадви, чукове и хладно оръжие пострадаха 18 души, един почина, има заплаха за живота на още трима ", заяви шефът на Университетската болница в Стара Загора проф. Йовчо Йовчев.

" Единият, който е в реанимация, другите двама са в неврохирургия. Единият е с черепно-мозъчна контузия, в основата на черепа. Има субдорални хематоми, които са диагностицирани. Те се следят. Няма показания сега за незабавна неврохирургична намеса, само че остават високо рискови. " - разясни той.

Нито един от ранените, настанени в Старозагорското лечебно заведение, няма здравни осигуровки. Разходите по лекуването към този момент са за сметка на болничното заведение.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР