Трифонов слагал край на агонията. Видимо плъховете напускат потъващия кораб

...
Трифонов слагал край на агонията. Видимо плъховете напускат потъващия кораб
Коментари Харесай

Джамбазки: Плъховете напускат потъващия кораб

" Трифонов слагал завършек на мъката. Видимо плъховете напущат потъващия транспортен съд на това провалено, неуместно и антибългарско ръководство. Оправданието е, че бягат поради националното изменничество на министър-председателя по тематиката " Македония “.

Това разяснява евродепутатът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация във връзка напускането на ръководещата коалиция от страна на Има Такъв Народ, обявено от водачът на партията Станислав Трифонов.

" Но за това изменничество ние предизвестяваме от дълго време. То е ясно и известно и не може да бъде опрощение. Вероятно същинската причина се крие в " разделянето “ на милиардите левове, които тези разбойници крадат от държавния бюджет ", показва Джамбазки.

" Неслучайно абсурдът се случва през днешния ден след отхвърли на Кокорчо да даде нови милиони на министерство на Има Такъв Народ, за което под сурдинка се твърди, че е на Движение за права и свободи. Как беше: " Вие сте срам, оставка и затвор! “, добавя евродепутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР