Три продукта от портфолиото на Lidl бяха отличени за "Продукт

...
Три продукта от портфолиото на Lidl бяха отличени за "Продукт
Коментари Харесай

Lidl спечели Продукт на годината в три категории на престижния конкурс

Три продукта от портфолиото на Lidl бяха отличени за "Продукт на годината " в три категории на влиятелния конкурс. Сладко от люти чушки "Родна стряха ", шунка Clean Label и био плодова закуска Lupilu събраха най-голям резултат в национално представителния потребителски избор надлежно в разред "Сладка ", "Шунка " и "Детски храни ".

За трети следващ път у нас се организират влиятелните интернационалните награди за нововъведения в потребителския бранш. Световният конкурс "Продукт на годината " се реализира годишно в над 40 страни. Целта му е да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и в същото време да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им.

"Успехът на програмата "Продукт на годината " се дължи на два основополагащи правилото: премиите са правилен ориентир за потребителите да създадат най-хубавия избор измежду стотиците нови артикули и услуги, стартирани всяка година на пазара, и са основани напълно на потребителския избор. Червеното лого "Продукт на годината " е знак за самостоятелна рекомендация за потребителско доверие, " означи Ралица Бехар, представител на "Продукт на годината " за България.

Проучването бе извършено от Nielsen Bulgaria измежду 2000 респонденти, следвайки интернационалната методология на програмата. Потребителите имаха опция да избират измежду нови артикули и услуги, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца, позиционирани в 25 категории.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР