Кметът на община Варна забрани провеждането на мотошествие с организатор

...
Кметът на община Варна забрани провеждането на мотошествие с организатор
Коментари Харесай

Кметът на Варна забрани мотошествието на Нощните вълци на Путин

Кметът на община Варна забрани провеждането на мотошествие с уредник „ Нощни вълци – Министерски съвет - Варна “. Причината е, че уредниците не са подали съобщение според Закона за събранията, митингите и манифестациите.

Със заповед на кмета се не разрешава провеждането на шествието, както и придвижването на колоната до централен гробищен парк и поклонението на територията му.

Изпълнението на актуалната заповед се разпорежда на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, а надзор по заповедта - на заместник-кмета по сигурността и публичния ред. 

От страницата на " Нощни Вълци - Министерски съвет - Варна " се вижда, че към събитието няма съвсем никакъв интерес. Едва 22 души са показали, че демонстрират интерес към мероприятието.

Като адрес за връзка към уредниците е мейл в руската yandex.ru. Любопитно е, че провеждат и переодични шампионати по пукотевица, като спонсори на премиите са компании от сферата на хубостта и козметиката във Варна. 

„ Нощни вълци “ е първият и най-голям клуб на рокери (мотоциклетисти) в Русия. Създаден е от фенове на рок музиката и мотоциклетите в края на 1980-те години в Москва.

Клубът поддържа тесни връзки с Владимир Путин и с властимащите в Кремъл и като цяло се счита, че се придържа към среди, които са свързани с съветските националистически тежнения.

Според формалната електронна страница на клуба той се опира на православните традиции и членовете му се гордеят с историята на Русия.

Те карат американски " Харли Дейвидсън "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР