Три портфейла от ерата на Сатоши прехвърлиха оценени на $230

...
Три портфейла от ерата на Сатоши прехвърлиха оценени на $230
Коментари Харесай

Биткойн китовете от Сатоши ерата преместиха $230 милиона в други портфейли. Какво трябва да знаете?

Три портфейла от ерата на Сатоши трансферираха оценени на $230 милиона активи към нови адреси след съвсем шест години неактивност.

Блокчейн данни от BitInfoCharts на 2 ноември демонстрират, че три Bitcoin (BTC) кита са преместили 6,500 BTC, предизвиквайки паника измежду крипто общността, защото тази година продължава да възкресява огромен брой неактивни отдавна адреси.

Първият портфейл трансферира 2,000 BTC на стойност почти $71 милиона, до момента в който вторият кит реалокира 2,550 BTC на стойност към $90 милиона. Последният портфейл изпрати 1,950 BTC на стойност $69 милиона, като общата сума доближи $230 милиона.

Ще забележим и по какъв начин ще се отрази това както на Bitcoin, по този начин и на Bitcoin Minetrix , който може да се окаже скритият победител от обстановката.

Bitcoin Minetrix събра над $3.2 милиона, китовете чакат скок в цената

Bitcoin Minetrix , новата криптовалута, която бързо набира известност, към този момент е събрала над $3.2 милиона от вложения. Големите вложители, известни като “китове ”, мощно имат вяра в капацитета на този токен и чакат забележителен скок в неговата цена.

Феновете на Сатоши, създателя на Bitcoin, преглеждат Bitcoin Minetrix като сполучлив форк на Bitcoin , което укрепва доверието в този нов план. С сегашна цена от $0.0114, доста вложители се надяват на бързо нарастване на цената му. Именно през последния уикенд, Bitcoin Minetrix направи впечатляващ пробив на пазара, което укрепи вярата на мнозина, че той има всичко належащо, с цел да стане водач в своята ниша.

Със сигурност идващият уикенд ще бъде забавен за всички наблюдаващи на крипто пазара, защото се чака ново повишаване на цената на Bitcoin Minetrix. Вълнението към плана продължава да пораства, като притегля от ден на ден и повече вложители.

Крипто рандеман в облака – задачата на Bitcoin Minetrix

Крипто добивът в облака е съвременен метод към обичайния рандеман на криптовалути . Bitcoin Minetrix е поел амбициозната задача да даде такава услуга на своите консуматори. С съществена задача да улесни достъпа до рандеман на Bitcoin , планът предлага опция за въздържан приход без нуждата от интензивни механически знания.

Този новаторски метод може да притегли милиони вложения, като отвори вратите на света на крипто добива за необятен кръг вложители. Много хора са заинтригувани от концепцията да имат част от тази бързо разрастваща се промишленост, само че се опасяват от сложностите и техническите провокации, свързани с обичайния рандеман.

Bitcoin Minetrix дава отговор на тези опасения, като предлага просто и дейно решение. Проектът е съвършен за вложители, които желаят да влагат в крипто рандеман, само че избират да избегнат всички неприятности, свързани с съоръжения на съоръжение и търсене на уместно място за него. Токенът се стреми да стане мост сред обичайния и актуалния метод на рандеман, като основава безпроблемна и лесна за потребление платформа за своите консуматори.

Какво съставлява Stake-To-Mine?

Stake-To-Mine е новаторска идея, която комбинира преимуществата на стейкинг и добива на криптовалути. Вместо да употребяват сила и съоръжение за крипто рандеман, вложителите “стейкват ” или заключват обещано количество от своите монети, с цел да поддържат работата на мрежата.

За крипто китовете Stake-To-Mine предлага опция да усилят средствата в своите портфейли, без нуждата от в допълнение съоръжение или опасности, свързани с обичайния рандеман. Те могат елементарно да усилят своята облага, заключвайки огромно количество монети.

Обикновените вложители също имат огромна полза от Stake-To-Mine. Този способ дава опция за присъединяване в добива без нуждата от механически знания или огромни вложения в съоръжение. Инвеститорите могат да получават въздържан приход, залагайки своите монети и подкрепяйки работата на мрежата, до момента в който в същото време понижават риска от загуби, свързани с съмненията на пазара или механически проблеми.

Как да закупите Bitcoin Minetrix?

  1. Посетете уеб страницата на предпродажбата
  2. Изберете количеството, което желаете да закупите
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Потвърдете транзакцията в мрежата
  5. Заложете своите токени в стейкинг пула.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР