Три незаконни постройки ще бъдат съборени в имотите на сочените

...
Три незаконни постройки ще бъдат съборени в имотите на сочените
Коментари Харесай

3 незаконни постройки на ало-измамници ще бъдат съборени във Ветово

Три противозаконни постройки ще бъдат съборени в парцелите на посочените за телефонни измамници от Ветово. Това е открила инспекцията на Дирекцията за народен строителен надзор в града. Къщите на ромските семейства обаче, се оказали с изрядни строителни бумаги и те няма да бъдат събаряни, прецизираха от локалната администрация във Ветово.

Ветово

В квартала на ромския клан „ бургуджиите ", където при познавач акция бяха арестувани 8 души за телефонни измами, посрещат екипа ни враждебно.

Срещу арестуваните беше повдигнато обвиняване за шест телефонни измами за над 300 000 лв., а в община Ветово е получено искане от Специализираната прокуратура да бъдат тествани парцелите им дали са издигнати законно.
Д-р Мехмед Мехмед, кмет на Община Ветово: От тези 9 адреса в 3 са открити противозаконни строителства. Незаконен гараж, противозаконна пристройка към съществена постройка или надстройка над гараж.
От администрацията са издали констативи актове на притежателите на постройките. След като изтече 7-дневният период за обжалване, ще стартира процедурата по премахването им. По случая има и административно осъдени 3 чиновници на отдел „ Териториално и селищно устройство " в общината, тъй като са се забавили с инспекцията. От община Ветово обаче считат, че действителното срутване на противозаконните постройки ще стане през януари следващата година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР