Три леки катастрофи са се случили на около 340-ия километър

...
Три леки катастрофи са се случили на около 340-ия километър
Коментари Харесай

Катастрофи затрудняват трафика по АМ Тракия

Три леки произшествия са се случили на към 340-ия километър на автомагистрала " Тракия " , което е предизвикало усложнения в придвижването към морето. Образували са се тапи, а пасажери и водачи изчакват във високите температури, оповестява Българска национална телевизия.

Пътните произшествия са провокирали ограничавания в трафика, като полицейски екипи и Бърза помощ бързо са пристигнали на мястото на случаите, с цел да окажат помощ и да разчистват пътя. Възможни са краткотрайни промени в придвижването и затваряне на ленти, докато авариралите коли се отстранят.

Засега няма информация за потърпевши, а единствено за материални вреди .

Шофьорите  се приканват да бъдат внимателния да съблюдават инструкциите на полицията, с цел да се избегнат спомагателни произшествия и рискове на пътя. Важно е да се поддържа безопасна дистанция от предходния автомобил, да се съблюдават разпоредбите за придвижване и рестриктивните мерки на скоростта.

За водачите, които пътуват по този сектор на автомагистралата, се предлага да следват напътствията на пътната полиция и да търсят различни направления, в случай че е допустимо. Очаква се усложнението в придвижването да продължи, докато катастрофиралите коли бъдат отстранени и пътните платна бъдат изцяло освободени за придвижване.
 Голям пожар затвори Автомагистрала Обновена
Голям пожар затвори Автомагистрала " Тракия " край Пловдив

Район " Северен " и " Централен " са отчасти обгазени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР