Три деца са в много тежко състояние, а други 12

...
Три деца са в много тежко състояние, а други 12
Коментари Харесай

15 деца са стъпкани от понита във френски летен лагер

Три деца са в доста тежко положение , а други 12 също са ранени , откакто бяха стъпкани от подплашени понита в летен лагер в Северозападна Франция, оповестиха локалните управляващи.

Сблъсъкът е станал в конна база покрай Витр в департамента Ил е Вилен, където във вторник вечерта децата са били придружавани от възрастни за разходка.

" По пътя едно от понитата, евентуално водещото, се обърна по незнайна причина, а останалите го последваха ", обявиха от прокуратурата в районната столица Рен. " Животните се втурнаха в галоп и повалиха всички на земята ".

Много от потърпевшите на възраст от 7 до 11 години са били ритани в лицето, като копитата са предизвикали " ударна контузия " и " счупени лицеви кости ", съобщи на конференция пред кореспонденти водещият доктор от незабавна помощ Луи Сула от болничното заведение в Рен.

На двама служащи от клуба на понитата е оказана здравна помощ за потрес, а три деца са откарани в болница с хеликоптер в сериозно положение. Едно от тях остава под обща анестезия в интензивното поделение, само че животът им към този момент не е в заплаха , изясни Сула.

Полицията е почнала следствие. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР