Тревожни изследвания, които установяват, че в белите дробове на Стефан

...
Тревожни изследвания, които установяват, че в белите дробове на Стефан
Коментари Харесай

Лоши новини! Фаталната болест се върна при Ламбо!

Тревожни проучвания, които откриват, че в белите дробове на Стефан Данаилов има разсейки от преживения през 2013 година лимфом , са тормозили лекуващите го лекари, разбра HotArena .

Големият артист бе вкаран още веднъж в медикаментозна кома преди дни поради внезапно утежняване на положението му. Любимият на няколко генерации фенове бе признат в реанимацията на ВМА поради затруднено дишане. 

Наложи се да му бъде направена пункция за изваждане на вода от белите му дробове, а артистът бе подложен в първата медикаментозна кома, от която бе изваден след няколко дни.  Специалистите от ВМА се борят за живота му непрекъснато , само че за жалост проучванията посочили, че в белия му дроб има разсейки от тежкото кръвно заболяване лимфом , с което бе диагностициран през 2013 година, написа Галерия .

Коварната болест съставлява неконтролируемо разделяне на белите кръвни телца, само че след химиотерапия Ламбо бе съумял да влезе в ремисия. Тежката болест въпреки всичко се отрази на целия му организъм. Данаилов бе обиден от паркинсон, затруднено напредване и проблеми със зрението. Въпреки това в интервала, когато се почувства по-добре, той даже се включи в постановката " Актрисата ", където си партнира с една от най-близките си колежки Аня Пенчева.

През август огромният артист претърпя случай след рухване във вилата си в Приморско, когато счупи тазобедрена става. След случая се наложи да бъде опериран по неотложност, само че по-късно, вместо да се възвръща, се върна изненадващо на сцената. 

Малко по-късно положението му се утежни внезапно и той бе признат във ВМА . Синът от Ирен Кривошиева - Влади, се върна от Съединени американски щати, с цел да го види. Младият мъж обаче още веднъж е зад Океана, защото следва медицина. Лекарите, които са измежду най-хубавите в страната, вършат всичко допустимо за оздравяването на Ламбо, само че отхвърлят всевъзможни изказвания за положението му. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР