Третото издание на Продавай успешно в Румъния ще се проведе

...
Третото издание на Продавай успешно в Румъния ще се проведе
Коментари Харесай

`Продавай успешно в Румъния` идва на 11 октомври с 5 полезни панела

Третото издание на Продавай сполучливо в Румъния ще се организира на 11 октомври в София. Конференцията е ориентирана към всички български търговци, които имат предпочитание да пренесат активността си в северната ни съседка и желаят да научат най-лесния за това метод, както и да завържат нужните контакти с локални представители на бизнеса.

Събитието е разграничено на 5 панела, като всеки един от тях дава информация за характерно направление в бизнеса и споделя за сполучливи образци.



Още в самото начало ще научим от основателя и основен уредник на някои от най-значимите събития за електронна търговия в Румъния - Андрей Раду, значими статистически данни за пазара. Те могат да са от огромна изгода за всеки, който желае да развива своята марка в северната ни съседка. В същия панел Флорин Филоте от най-голямата маркетплейс платформа на балканите ще ни опише за опциите да продаваме на повече от един пазар, без да влагаме в няколко лични платформи и скъпи маркетингови принадлежности. Търговец, продаващ на 9 източно европейски пазара, пък ще ни разкрие тайните на техния триумф и ще ни опише по какъв начин можем да станем сътрудник в тяхната платформа.

Панел 2 е отдаден на техническото създаване на нашия магазин там, в случай че сме взели решение това да е методът ни, като в него ще разгледаме всички вероятни неточности, които могат да се позволен и естествено ще разкажем по какъв начин да бъдат избегнати. Дойна Вулчано, която има повече от 15 години опит и е взела участие в развиването на над 5 огромни плана в Румъния, ще ни показа своя опит. В панела взе участие и Двагомир Желев, който е създател и притежател на една от най-големите хостинг компании в България. Той ще показа с нас повече за техническите решения, на които би трябвало да заложим, в случай че желаеме нашият магазин да работи добре. В края на тази сесия Христо Атанасов ще ни показа историята на един доста сполучлив български бранд, който към този момент е добре позициониран и в Румъния.

Панел 3 е напълно отдаден на тематиката маркетинг и там всеки ще може да чуе най-новите трендове в сферата от един от най-големите специалисти в Румъния - Дорин Боареску. Той ще ни опише още по какъв начин той и екип от няколко експерти построяват маркетплейс платформа за маркетингови услуги.

Панел 4 ще прегледа всички данъчни и правни аспекти на търговията сред България и Румъния. Методи Христов, който е специалист по данъчни въпроси и е представител на една от най-големите счетоводни компании у нас, ще ни опише повече за особеностите при търговията с клиенти в Румъния. Игнат Арсенов, който от години се занимава със отбрана на потребителите, ще ни даде повече информация за това по какъв начин да обслужваме клиентите си в Румъния без да нарушаваме локалните закони. Мартин Богданов, представител на известно разплащателно средство, ще ни даде скъпи препоръки по какъв начин да получаваме и изпращаме пари до нашите клиенти, без това да се отразява на бюджета и цените на услугите ни.

В панел 5 Юлия Баховски ще ни опише повече за манталитета на румънските консуматори, както и за какво би трябвало да се доверим на професионални преводачи за всички текстове. Корнел Морков от най-голямата спедиторска компания пък ще ни каже какви са последните трендове в електронната търговия в Румъния и ще показа фулфилмънт услуга, от която може да се възползва всеки търговец.

Форумът е проведен от eCommerce Academy - Академия за електронна търговия, основана и ръководена от Никола Илчев. Академията развива своята активност към този момент повече от 3 години и може да се похвали с извършени повече от 40 събития на територията на цялата страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР