Третодивизионният Алкояно не съумя да поднесе изненадата и отстъпи с

...
Третодивизионният Алкояно не съумя да поднесе изненадата и отстъпи с
Коментари Харесай

Този път грешка нямаше - Реал Мадрид е напред за Купата

Третодивизионният Алкояно не съумя да сервира изненадата и отстъпи с 1:3 на лидера в Ла Лига Реал Мадрид в 1/16-финал за Купата на краля в Испания. Попаденията за гостите означиха Едер Милитао, Марко Асенсио и Иско, а за Алкояно бе прецизен Дани Вега.

Преди към година точно скромният отбор изхвърли "лос бланкос " на същата фаза от конкуренцията след победа с 2:1. В предходния кръг от тазгодишното съревнование, Алкояно в профил Леванте след 3:3 в постоянното време и продълженията и победа след осъществяване на дузпи. "Белия балет " пък стартира присъединяване си с този мач.

Още в третата минута Дани Вега от домакините се освободи добре и стреля, само че Лунин мазета в ъглов удар. От последвалото осъществяване и неразборията последва рисков удар, който Камавинга мазета с глава от голлинията.

В 17-ата минута Анди Ескудеро проби добре и стреля с левия крайник, само че не улучи вратата на Лунин. Пет минути по-късно Мариано дриблира добре към наказателното на Алкояно, само че ударът му от 15-16 метра бе блокиран от Карлос Бланко. Следващите минути не предложиха съвсем нищо забавно, с изключение на един подъл удар на централния бранител Карлос Бланко, който Лунин мазета в корнер. Реал отвърна с удар на Родриго, който профуча около десния непряк дирек на Хуан.

Шест минути преди почивката Родриго центрира добре от корнер, а Милитао се извиси в дребното наказателно поле и с глава разпечата вратата на домакините.

⚽️ 39' | 0-1 | GOOOOOOOOOOOOOOAAAL GOOOOOAL by!! |
— Real Madrid C.F.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР