Третият мандат няма много възможности, но и не вярвам, че

...
Третият мандат няма много възможности, но и не вярвам, че
Коментари Харесай

Божанков: Не вярвам третият мандат да се реализира. В НС тече предизборна кампания - Политика

Третият мандат няма доста благоприятни условия, само че и нямам доверие, че ще бъде осъществен на който и да се даде, разяснява самостоятелният народен представител Явор Божанков пред бТВ.

По думите му единият вид е да бъде даден на " Възраждане ", само че никой няма да направи коалиция с тях, тъй като те са като съветски радиоактивен боклук. Другият вариант е Българска социалистическа партия, само че това няма смисъл, тъй като останалите политически сили са декларирали, че няма да поддържат този мандат. Остават ДПС и " Демократична България ", които дават сигнали, че биха пробвали. Движение за права и свободи надали обаче ще успее да го осъществя, в случай че отиде при тях, изброи Божанков. 

Той счита, че политически сили се готвят за нови избори и организират акция в Народното събрание. 

Божанков разяснява изключването си от Българска социалистическа партия и освобождението от парламентарните комисии, в които бе член, като съобщи, че твърдо стои зад позициите си. 

" Никой не може да изчегърта истината. Аз имам задоволително опит в политиката, с цел да знам, че моята позиция можеше да докара до някакви последици. Платих някаква цена, само че мисля, че позициите ми за машинния избор и за Украйна са верни ", бе безапелационен той.

Той добави, че не е скаран с никого от парламентарната група на Българска социалистическа партия. Позициите му са кардинални и няма причина за омраза.

" Времето ще потвърди, че решението ми за военната помощ (за Украйна) беше правилно. Смятам, че Русия реализира всички цели в тази война, само че в противоположен ред ", посочи Божанков и добави, че в този момент когато даваме военна помощ на Украйна, имаме доказателство, че не сме станали част от спора.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР