Третата ни ракета при мъжете Димитър Кузманов трябваше да изиграе

...
Третата ни ракета при мъжете Димитър Кузманов трябваше да изиграе
Коментари Харесай

Заради липса на настилка в Маракеш: Мачът на Димитър Кузманов бе отменен за четвъртък

Третата ни ракета при мъжете Димитър Кузманов трябваше да изиграе своя дебютен АТР осминафинал на клей в сряда вечерта, само че заради влошеното положение на кортовете в Маракеш дуелът му, както и всички останали срещи от програмата бяха отсрочени за четвъртък.

До сходно решение от страна на уредниците се стигна заради липса на част от алената настилка по кортовете, което бе провокирано от изобилните превалявания през нощта в мароканския град. Още на сутринта времето в Маракеш позволяваше да бъде обещано начало на осминафиналните борби, само че тенисистите се оплакаха от положението на игрищата и обявиха, че ще излязат на корта едвам тогава, когато кортовете бъдат приведени във тип, който да не основава предпоставки за травми.

Организаторите обаче не съумяха да решат казуса в границите на днешния ден, заради което всички осминафинали ще се състоят в четвъртък. Това включва и мачът с присъединяване на Кузманов, на който му следва да премери сили със международния №82 Роберто Карбайес Баена за място на своя първи четвъртфинал на шампионат под егидата на АТР, като началният час на конфликта занапред следва да стане явен.

So... this is where we`re at
— Sean Calvert (@seancalvert1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР