Трета, бустерна доза ваксина срещу COVID-19 си поставиха днес водачът

...
Трета, бустерна доза ваксина срещу COVID-19 си поставиха днес водачът
Коментари Харесай

Делян Пеевски и Йордан Цонев си поставиха трета доза ваксина срещу COVID-19

Трета, бустерна доза ваксина против COVID-19 си сложиха през днешния ден лидерът на листите на Движение за права и свободи във Велико Търново и Благоевград Делян Пеевски и зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев, който води листата на придвижването в Пазарджик и е втори в Търново.

Заедно с тях в УМБАЛ „ Софиямед “ бяха кметът на Белица Радослав Ревански, който също си сложи трета игла, както и ръководителят на младежката организация на Движение за права и свободи в Благоевград Ибраим Зайденов и Максим Тачев - член на общинската организация на придвижването в Белица. Тачев и Зайденов си сложиха първа доза.



" Даваме персонален образец с каузи, а не просто с думи. Категорично поддържаме имунизацията. Това е единственият метод да се преборим с общия зложелател - ковид, с цел да може да предпазим околните си, страната да действа обикновено, а стопанската система да влезе в естествения си темп и да се развива ", съобщи Делян Пеевски. Той прикани всеки да последва образеца им и да се имунизира, с цел да защищити от страшната болест фамилията и Родината. Пеевски акцентира, че имунизацията на този стадий е единственото средство, което може да спре вируса.



" Ние сме на друга възраст, само че това е без значение, защото вирусът покосява всички, без значение от възрастта, а имунизациите могат да предпазят всеки и да спасят скъпи човешки животи ", уточни пък от своя страна Йордан Цонев, който също прикани жителите на страната да създадат всичко належащо, с цел да може бързо да се върнем към естествения си живот от времената преди пандемията.

Радослав Ревански пък уточни, че този акт е естествено продължение на грижите на Делян Пеевски при първата вълна на пандемията, когато той се трансформира в най-големия донор в лечебните заведения и общините в цялата страна.



„ Тогава господин Пеевски посредством неговата компания ги достави с жизненоважна инсталация, консумативи и медикаменти ", напомни Ревански. Той акцентира, че както благотворителността, по този начин и решителните дейности против пандемията имат смисъл, когато са осъществени в точния момент.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР