Треньорката в Гласът на България Дара напоследък е в страхотна

...
Треньорката в Гласът на България Дара напоследък е в страхотна
Коментари Харесай

Стана горещо: Дара отслабна и подлуди феновете си, искат я г...

Треньорката в " Гласът на България " Дара в последно време е в страхотна форма и това очевидно провокира почитателите ѝ към секси оферти. Ето какъв чудноват случай показа хубавицата:

" Ставам много рано и постоянно пипвам изгрева. Преди дни пуснах фотография на изгрева, а един почитател ми написа: " Дара, прати ми твои голи фотоси, апелирам! ". Възпитан човек, само че просто нямам такова наличие в телефона си ", смее се младата певица.

 

За да се трансформира в прелъщение, изпълнителката се подложи на свиреп режим и диета. На Дара й лиши два месеца, с цел да влезе в идеалната си форма. Певицата започва след пандемията с 9 фитнес тренировки седмично, които съчетаваше с танци. Дара спазваше строга диета без захар, тестени произведения, алкохол и газирани питиета. Освен това на две седмици Дара гладува. 16 часа не яде нищо, а идващите 8 часа се храни.

Че певицата наподобява много секси, се убедиха и  папараци на " България Днес ". Те засякоха Дара да съпровожда майка си на кръвни проучвания.

Дни преди да навърши 25 години, хубавицата в компанията на родителката си се запъти към известна софийска лаборатория. В пай черен чеп и високо вдигната опашка, Дара не спираше да подръпва нагоре бюстието си, от което преливаше естествена даденост.



" Майка ми е най-големият ми почитател. Подкрепяше ме още от 5-годишна, когато споделих, че ще се занимавам с музика. Тя е моят " дипломат на безусловната обич " и апропо е огромен почитател на Любо Киров, индивида, който в " Гласът на България " ми е конкуренция от журито ", сподели пред вестника Дара.

През 2021 година красивата варненка стана най-младият треньор в историята на " България търси гений ". В шоуто дара разчита на провокативни тоалети и друга визия от тази, която демонстрира на улицата.

В последните месеци Дара свободно приказва и демонстрира гаджето си - Еврин Иванов, който е лекар по фармакология. Двамата се отдадоха на пътешествия в седем страни. " Винаги, когато излизам на открито, се срещам и срещам с разнообразни гледни точки и култури и имах огромна потребност да го направя. След всяко странствуване се завръщам изменена, отворена и заредена за нови завършения ", показа ни сексапилната певица.

 

Освен че има ново парче, певицата обича да основава " разнообразни " облекла. " Когато съм подготвена, ще ги пусна на пазара. Те са много по-различни от това, което масата може да хареса и да си купи, само че се надявам да се харесат ", споделя надарената певица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР